Over Engelina

Wat beleef ik een plezier aan het geven van een kleur- of stijladvies! Toen ik in 2009 mijn diploma Kleur/Stijl consultant haalde bij Style Color, ben ik direct mijn praktijk begonnen.  Naast kleur- en stijladviezen verzorg ik ook workshops, presentaties en garderobechecks.

In de jachtige maatschappij waarin wij leven, hebben we veel vluchtige contacten. Daarom is het juist nu zo belangrijk om een goede eerste indruk te maken. Wist je dat bij een eerste contact binnen zeven seconden een beeld van ons wordt gevormd? Als dit beeld niet positief is, duurt het veel langer om deze eerste indruk weer goed te maken. Het is daarom heel belangrijk om bij een eerste ontmoeting goed over te komen! De juiste kleding in de kleuren die bij je passen zijn daarbij onmisbaar.
Elk mens is uniek geschapen. Er is maar één zoals jij! Je bent goed zoals je bent. Ook al mankeert er in je eigen ogen nog wel wat aan, waardoor onzekerheid op de loer ligt. Ik wil je graag helpen om ervoor te zorgen dat je er op je best uit ziet.